Насловна Вести Догађаји Посетите изложбу ликовних радова и радионице у оквиру пројекта Еко(П)оглед

Посетите изложбу ликовних радова и радионице у оквиру пројекта Еко(П)оглед

1070
0
Време читања: 2 минута

Уколико сте у потрази за интересантним догађајима у Београду, са задовољством вам представљамо и препоручујемо изложбу ликовних радова под називом „Букоград“, коју, у оквиру пројекта Еко(П)оглед, организују удружења Екогенеза и Дете – заштитник планете. Изложба ће бити отворена за посетиоце од 7. до 11. септембра 2022. године, од 10 до 19 часова у Центру за културу „Влада Дивљан“ у Београду.

На изложби ћете имати прилику да видите занимљиве ликовне радове, израђене различитим техникама, који су подељени у 4 узрасне категорије (предшколци, млађи основци, старији основци и одрасли). На јединствен и креативан начин, повезивањем уметности и екологије, Београђани су приказали своје виђење буке као загађивача животне средине.

Поред изложбе, у оквиру пројекта Еко(П)оглед, биће организована и два радионичарска дана, 10. и 11. септембра 2022. године. Радионице су едукативне и интерактивне, намењене деци узраста од 5 до 15 година. Деца ће кроз огледе, вежбе и разговор са едукаторима сазнати шта је бука и где се све налази, како утиче на живи свет и шта можемо учинити да се од ње заштитимо.

Уколико желите да сазнате више о изложби и радионицама, можете посетити сајтове удружења Екогенеза и Дете – заштитник планете, а уколико желите да пријавите дете за едукативне радионице, то можете учинити овде.

Пројекат Еко(П)оглед реализује се под покровитељством града Београда, Секретаријата за заштиту животне средине, са циљем што већег укључивања деце и младих, али и подизања свести шире јавности о буци и њеном утицају на животну средину.

ОДГОВОРИ

Молимо упишите коментар!
Молимо овде упишите име