Насловна Активизам и едукација ЕкоКон продужава трајање конкурса до 15. октобра

ЕкоКон продужава трајање конкурса до 15. октобра

1209
1
Време читања: 2 минута

Добре вести – ЕкоКон конкурси се продужавају за 15 дана!

Услед тренутне епидемиолошке ситуације на територији Републике Србије и настављеног отказивања конференција и фестивала широм земље, ЕкоКон екипа одлучила је да конференцију са почетка новембра помери на крај месеца.

Због тога имамо могућност да само трајање конкурса продужимо за онолико за колико смо померили дан конференције, па ће сва четири конкурса бити отворена до 15. октобра.

Академски конкурс, односно конкурс за стручне радове, намењен је свим студентима (уписаним на факултете и високе школе у Републици Србији), као и онима који су дипломирали након 1. септембра 2019. године. Желимо да сазнамо да ли и како климатске промене утичу на различите области усавршавања и истраживања, али и да ли делатности у тим областима утичу на саме климатске промене. Изненадите нас откривањем неке области која има битан утицај на климатске промене или трпи због ефеката истих.

Литерарни конкурс је намењен београдским средњошколцима, које овом приликом позивамо да нам кроз есеј представе како они виде климатске промене. Млади су у протеклих годину дана кроз климатски штрајк Петком за будућност показали да су климатске промене тема која се налази високо на лествици приоритета и да заиста можемо доста да научимо ако одлучимо да чујемо шта имају да нам поруче.

Ликовни и Фото-конкурс отворени су за све љубитеље сликарства и фотографије са пребивалиштем на територији Републике Србије. Покажите нам како климатске промене изгледају када их насликате, или ако је фотоапарат ваше оруђе, прикажите како оне изгледају кроз ваш објектив.

Времена је доста, а верујемо да има и креативности – пријавите се!

1 КОМЕНТАР

ОДГОВОРИ

Молимо упишите коментар!
Молимо овде упишите име