NaslovnaVestiSrbijaEmisija Ekolog&ja

Emisija Ekolog&ja

2044
0
Vreme čitanja:< 1minut

Nedavno smo bili gosti ove emisije i vrlo smo srećni što jedna takva emisija postoji na televizijskom programu. 🙂

Emisija Ekolog&ja donosi odgovore na brojna pitanja koja se tiču unapređenja mera zaštite našeg zdravlja i naše okoline, kao i brojne savete pomoću kojih ćemo doprineti kvalitetnijoj svakodnevici. Upoznaje vas sa mnogim prirodnim rezervatima, stručnjacima koji brinu o zaštićenim vrstama biljaka i životinja, a tu su i praktične radionice za najmlađe stanovnike.

Možete biti u toku sa temama iz nedelje u nedelju prateći njihov intagram profil: @eko_logicno, a ako vam se emisija dopadne, narednu možete pogledati već danas u 13.05 na programu Studio B.

View this post on Instagram

🍀🌻🌴🍓🌵🍑🌳🍂 Da li znate na koji način i koliko možemo doprineti zaštiti životne sredine? Cirkularna ekonomija može biti odgovor na narastajuće potrebe čovečanstva uz poštovanje granica koje naša planeta poseduje: dakle, održivi razvoj u svom najboljem izdanju. Ove nedelje vodimo vas u Bačku Palanku. Specijalni rezervat prirode “Bagremara” predstavlja pravu oazu mira koja obuhvata bogato prirodno nasleđe . Rezervat sadrži mnoštvo zaštićenih biljnih i životinjskih vrsta . Takodje otkrivamo vam i ko istrazuje i potvrdjuje da je priroda čudo na primeru Zasavice, ali donosi i neponovljive sadržaje za sve posetioce i studente ekologije. Pevačica Saška Janković ugostila nas je u Šumicama zajedno sa svojim kućnim ljubimcima i apelovala da čistimo parkove i čuvamo svoje okruženje. Posetili smo i ovogodišnji “Ilustro fest”, a mnogobrojni umetnici, posetioci i učesnici otkirli su na koji način doprinose očuvanju prirode. Gledajte Ekolog & ja i ovog četvrtka u 13: 05 na Studiu B.

A post shared by @ eko_logicno on

ODGOVORI

Molimo upišite komentar!
Molimo ovde upišite ime