Насловна Вести Шта се то крчка код нас?

Шта се то крчка код нас?

1654
0
Време читања: 2 минута

Можда сте пратили друштвене мреже и наше најаве, гледали пренос уживо – оно о чему смо причали коначно је стигло на све мале екране (и звучнике)! Представљамо вам ЕкоПод, први српски подкаст о природи, екологији и заштити животне средине!

Како је настао овај подкаст?

Идеја о подкасту стара је већ скоро пола године, али је тек сада, услед несреће која нас је све задесила, добила прилику да буде извучена из фиоке. Хтели смо да читаоцима представимо и нови начин говора о темама којима се бавимо на ЕкоБлогу, начин који би личио на разговоре чланова редакције, па смо се управо зато одлучили баш на то – разговор.

Како изгледа ЕкоПод?

Подкаст водимо Драгослава, једна од уредница ЕкоБлога, и моја маленкост, Теа. У свакој епизоди од нас можете очекивати професионалност, али и опуштену атмосферу, док вас кроз разговоре, надмудривање, питања и смех уводимо у причу о темама које сматрамо битним. 

Нове епизоде излазиће сваког четвртка, а биће доступне на свим апликацијама за слушање подкаста, као и на нашем Anchor профилу, где већ сада можете послушати уводну епизоду. Неколико дана касније, видео верзија подкаста биће доступна и на нашем YouTube каналу. 

Наша област деловања се можда проширила, али наша визија је остала иста – едукација би требало да буде доступна што већем броју људи. Ово се односи и на подкаст – све редовне епизоде биће доступне на наведеним платформама потпуно бесплатно. Наравно, за наше претплатнике на Patreon-у припремамо посебне погодности када је подкаст у питању, као што су учешће у одабиру тема, приступ специјалним епизодама и увид у снимање подкаста.

Тема подкаста ће се мењати из недеље у недељу, али ће увек бити везана за области које покривамо на блогу. Уколико постоји нешто о чему бисте посебно волели да причамо, можете нам предложити тему путем друштвених мрежа или и-мејл адресе info@ekoblog.rs.

Па, шта радите четвртком?

https://lh5.googleusercontent.com/4laC1jKQ3NU58dCB0qY4QMaE06nR5dwHrTeXWky7xCK8WquuGNr1c-QNCfx4bD2hBsHIe9e_NXh3IE627nvbn99lYrTPoWQ3nEJrk3krQDU0Ho_mKTDr8Wf7qJRkoPwX7fUJwoEl

ОДГОВОРИ

Молимо упишите коментар!
Молимо овде упишите име