Насловна Занимљивости Слаткиши или нешто друго?

Слаткиши или нешто друго?

1926
0
Време читања: 2 минута

Не знам за вас али ја сам ових дана фан слаткиша. Иако лоше делује на линију, бар сам расположена. Да ли је то због изолације или просто зато што је превише укусно не знам, али ово на слици дефинитивно нису слаткиши, а ни мусака, ако је неко можда више фан исте.

Сапуни су у питању и ових дана су нам итекако потребни, а ови конкретно са слике су ручно прављени ТиколинаС (Lava Land) сапуни. 

Зашто су посебни? 

Пре свега, зато што се праве од природних састојака као што су: разна етарска уља, глина, активни угаљ и сушено биље.

Оно што је такође важно је да не садрже сулфате, парабене, вештачке боје и мирисе и дезинфикују боље од обичних сапуна због веће pH вредности. 

Реклама за природне препарате никада није потребна, разлог интересовања за нове фирме и људе који се тиме баве је због нових начина употребе тих природних састојака и њихове креативности, а у последње време се вреднује и то да ли се и колико поштују еколошке мере. Мисли се на амбалажу самог производа, рециклирање и одлагање отпада, што је итекако важно. 

Због састојака које садрже, ови производи не исушују кожу и косу, позитивно делују код људи који имају псоријазу, екцеме, дерматитис, перут и алергијске реакције на разне хемикалије, а повољни су и за бебину осетљиву кожу.

Искористимо прилику у овим данима да научимо нешто ново, прочитамо или напишемо нешто духовито, слушајмо омиљену музику, посматрајмо буђење пролећа и уживајмо у мирисима уцветалих трешања и џенарика. Бринимо о свом здрављу, будимо креативни. 

Тим који стоји иза ових „колача” горе вам поручује:
„Кап воде која падне на усијано гвожђе испариће, иста кап ако падне на лотосов цвет блистаће као перла, а ако падне на шкољку постаће бисер. Тако човек постаје оно са чим се удружује.” 🙂

ОДГОВОРИ

Молимо упишите коментар!
Молимо овде упишите име