NaslovnaZanimljivostiSlatkiši ili nešto drugo?

Slatkiši ili nešto drugo?

378
0

Ne znam za vas ali ja sam ovih dana fan slatkiša. Iako loše deluje na liniju, bar sam raspoložena. Da li je to zbog izolacije ili prosto zato što je previše ukusno ne znam, ali ovo na slici definitivno nisu slatkiši, a ni musaka, ako je neko možda više fan iste.

Sapuni su u pitanju i ovih dana su nam itekako potrebni, a ovi konkretno sa slike su ručno pravljeni TikolinaS (Lava Land) sapuni. 

Zašto su posebni? 

Pre svega, zato što se prave od prirodnih sastojaka kao što su: razna etarska ulja, glina, aktivni ugalj i sušeno bilje.

Ono što je takođe važno je da ne sadrže sulfate, parabene, veštačke boje i mirise i dezinfikuju bolje od običnih sapuna zbog veće pH vrednosti. 

Reklama za prirodne preparate nikada nije potrebna, razlog interesovanja za nove firme i ljude koji se time bave je zbog novih načina upotrebe tih prirodnih sastojaka i njihove kreativnosti, a u poslednje vreme se vrednuje i to da li se i koliko poštuju ekološke mere. Misli se na ambalažu samog proizvoda, recikliranje i odlaganje otpada, što je itekako važno. 

Zbog sastojaka koje sadrže, ovi proizvodi ne isušuju kožu i kosu, pozitivno deluju kod ljudi koji imaju psorijazu, ekceme, dermatitis, perut i alergijske reakcije na razne hemikalije, a povoljni su i za bebinu osetljivu kožu.

Iskoristimo priliku u ovim danima da naučimo nešto novo, pročitamo ili napišemo nešto duhovito, slušajmo omiljenu muziku, posmatrajmo buđenje proleća i uživajmo u mirisima ucvetalih trešanja i dženarika. Brinimo o svom zdravlju, budimo kreativni. 

Tim koji stoji iza ovih „kolača” gore vam poručuje:
„Kap vode koja padne na usijano gvožđe ispariće, ista kap ako padne na lotosov cvet blistaće kao perla, a ako padne na školjku postaće biser. Tako čovek postaje ono sa čim se udružuje.” 🙂

ODGOVORI

Molimo upišite komentar!
Molimo ovde upišite ime