Насловна Активизам и едукација Предавање о загађењу ваздуха – Затворите прозоре, загушљиво је

Предавање о загађењу ваздуха – Затворите прозоре, загушљиво је

1783
0
Време читања: < 1 минут

Екипа коју добро познајете кроз текстове на ЕкоБлогу одлучила је да одржи предавање на тему загађења ваздуха. Имамо (не)прилику да већ више од месец дана сталожено и са пуно разумевања објашњавамо свима који су забринути шта се тачно дешава са ваздухом који смо коначно сви угледали, али не само угледали, јер га гледамо већ годинама, него и заиста видели и почели да разликујемо, за почетак, маглу и смог.

Животна средина би требало да нам буде приоритет. Ако не из љубави према природи, онда из јасног односа стања животне средине и нашег здравља.

Писали смо пуно о ваздуху, али смо схватили да би било корисно да уживо поразговарамо са свима који имају недомице и тако подстакнемо ширење знања кроз заједницу.

ЕкоБлог екипа је пре годину дана основала удружење Екогенеза и већ дуго крчка идеје како да ширење свести и љубави према животној средини подигне на други ниво. Ове зиме идеја се, нажалост, сама наметнула.

Затворите прозоре, загушљиво је“ је предавање које ће одговорити на најчешћа питања и дати вам прилику да питате и разјасните све преостале недоумице.

Видимо се!

Када: 21.3.2020. у 18ч
Где: Велика сала општине Стари град
Пријава на линку: 👉🏼 Затворите прозоре, загушљиво је

ОДГОВОРИ

Молимо упишите коментар!
Молимо овде упишите име