NaslovnaAktivizam i edukacijaPredavanje o zagađenju vazduha – Zatvorite prozore, zagušljivo je

Predavanje o zagađenju vazduha – Zatvorite prozore, zagušljivo je

354
0

Ekipa koju dobro poznajete kroz tekstove na EkoBlogu odlučila je da održi predavanje na temu zagađenja vazduha. Imamo (ne)priliku da već više od mesec dana staloženo i sa puno razumevanja objašnjavamo svima koji su zabrinuti šta se tačno dešava sa vazduhom koji smo konačno svi ugledali, ali ne samo ugledali, jer ga gledamo već godinama, nego i zaista videli i počeli da razlikujemo, za početak, maglu i smog.

Životna sredina bi trebalo da nam bude prioritet. Ako ne iz ljubavi prema prirodi, onda iz jasnog odnosa stanja životne sredine i našeg zdravlja.

Pisali smo puno o vazduhu, ali smo shvatili da bi bilo korisno da uživo porazgovaramo sa svima koji imaju nedomice i tako podstaknemo širenje znanja kroz zajednicu.

EkoBlog ekipa je pre godinu dana osnovala udruženje Ekogeneza i već dugo krčka ideje kako da širenje svesti i ljubavi prema životnoj sredini podigne na drugi nivo. Ove zime ideja se, nažalost, sama nametnula.

Zatvorite prozore, zagušljivo je“ je predavanje koje će odgovoriti na najčešća pitanja i dati vam priliku da pitate i razjasnite sve preostale nedoumice.

Vidimo se!

Kada: 21.3.2020. u 18č
Gde: Velika sala opštine Stari grad
Prijava na linku: 👉🏼 Zatvorite prozore, zagušljivo je

ODGOVORI

Molimo upišite komentar!
Molimo ovde upišite ime