Насловна Човек и планета Здравље Зелени пут

Зелени пут

1655
0
Извор слике: https://zeleniputkula.business.site/
Време читања: 2 минута

Ово је најмагичније доба године, чуда се дешавају, и сви смо расположени и отворени за нове ствари.

С обзиром да наука све више напредује, нове технологије за заштиту животне средине заиста пружају наду за чистију будућност.

Овога пута доносим лепе вести из Пирота, одакле потиче фирма под називом Зелени пут, а која се бави производњом еколошких производа по специјалној технологији, а затим и дистрибуцијом тих производа.

Дистрибуцију на територији Србије врше две маркетиншке фирме: Зелени пут НЕТ, из Бачке Паланке, и Зелени пут Вања, из Крагујевца.

Палета производа је велика, и то из следећих области:

  • хигијене домаћинства,
  • личне хигијене, и
  • природне козметике

Сазнање о фирми Зелени пут и делатности исте, довело ме је до госпође Жељке Јовчић из Новог Сада, сараднице одељка фирме из Бачке Паланке, а са којом сам имала прилике да разговарам о истој, као и о послу, који обавља са толико љубави и воље.

Жељка Јовчић (дипл. економиста), сарадник фирме Зелени пут НЕТ, Бачка Паланка

У разговору са госпођом Јовчић, сазнала сам да су сви производи биоразградиви, а да је за све заслужан наш технолог из Пирота, који је одлучио да своје знање примени у Србији!

Оно што је битно да нагласим, јесте да се коришћењем ових еколошких производа чува животна средина, и да немају агресивно и штетно дејство на људски организам, а чак 95% употребљеног производа у року од свега пар дана се разложи на супстанце које нису штетне по човека и животну средину. Исто тако, не морате бринути да ће ваш кућни љубимац случајно доћи у контакт са неком од супстанци, јер је све потпуно природно и безбедно.

Руку под руку са свим добрим карактеристикама иде и велика економичност производа, с обзиром да су јако концентровани и користе се у малим количинама, а неки су и вишенаменски.

Шта је мотивисало госпођу Јовчић да се придружи фирми Зелени пут и започне каријеру у том правцу?

Њен одговор је јединствен, а то је велика могућност личног развоја, жеља да подели са другима нешто што доприноси очувању животне средине, и на крају, осећај како је то бити сам свој газда!

И за крај, пошто сам и сама испробала неке од производа, и флека на тепиху је коначно очишћена, једино ми преостаје да додам још једну жељу на листу за нову годину, а то је:

Желим да у новој години буде више мотивисаних људи као што је госпођа Јовчић, и наших младих научника који ће учинити Србију лепшом и чистијом. 🙂

За више информација, госпођу Јовчић можете контактирати путем мејла: zeljkajovcic@hotmail.com

ОДГОВОРИ

Молимо упишите коментар!
Молимо овде упишите име