Насловна Активизам и едукација Отворен волонтерски програм за десети Green Fest

Отворен волонтерски програм за десети Green Fest

1498
0
Време читања: 2 минута

Green fest” позива младе, амбициозне, проактивне и друштвено ангажоване појединце које занимају филм и уметност, екологија и животна средина да се пријаве за волонтирање на највећем „зеленом” фестивалу у региону, који ће се одржати од 15. до 18. октобра у Дому омладине Београда, под слоганом „Промени игру. Будућност је на Земљи!”.

Сви заинтересовани се могу пријавити слањем кратке биографије и мотивационог писма на volonter@greenfest.rs најкасније до 20. септембра. Само кандидаткиње и кандидати који уђу у ужи избор биће директно контактирани.

Искористите прилику и развијте нове вештине, научите да радите у тиму, упознајте нове пријатеље и потенцијалне сараднике. У претходних девет година око 400 младих је било укључено у волонтерски програм. На овај начин организатори Фестивала настављају са праксом ангажовања младих, који касније могу очекивати и прилику за рад на различитим пројектима.

Међународни фестивал зелене културе „Green fest“ је највећа
„зелена” манифестација у региону југоисточне Европе, посвећена екологији и заштити животне средине, која кроз едукативне, филмске, изложбене и активистичке програме и производе подстиче културу живљења у складу са зеленим вредностима. Током претходних девет година фестивал је посетило преко 70.000 људи.

Овогодишње издање фестивала има за циљ да покрене радозналост и креативност, размишљање и промишљање о циркуларној економији и одрживом развоју, и оснажи све посетиоце да постану део акције и промене која је овој Планети заиста неопходна. Више информација о Фестивалу можете погледати на www.greenfest.rs

Фестивал организују Центар за унапређење животне средине и Дом омладине Београда уз подршку Министарства заштите животне средине, Града Београда – Секретаријата за заштиту животне средине, Француске амбасаде и Француског Института, Фондације Хајнрих Бел, као и уз помоћ многобројних партнера и пријатеља.

Green fest волонтери
Извор: Центар за унапређење животне средине


ОДГОВОРИ

Молимо упишите коментар!
Молимо овде упишите име